‘Mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak. Vanuit een prettig en veilig contact, met mijn volledige aandacht en betrokkenheid begeleid ik mensen in de veranderingen waar ze voor staan en de groei die ze voor ogen hebben. Ik zet hierbij mijn praktische instelling, creativiteit en humor in, met een succesvol resultaat’.

Na ruim 30 jaar ervaring als loopbaanadviseur is Caroline (1963) nog steeds even nieuwsgierig naar de verhalen van mensen en betrokken bij hun groei en ontwikkeling. Ongeacht leeftijd of achtergrond, want ze werkt(e) met jongeren en volwassenen, hoog- en laagopgeleiden en mensen met diverse culturele en sociale achtergronden.

Het onderwerp ‘loopbaan’ raakt zowel maatschappelijke, economische, psychogische als onderwijskundige thema’s. Juist die veelzijdigheid aan invalshoeken blijft haar nog altijd bijzonder aanspreken. Om talenten en inspiratiebronnen van mensen vervolgens tot bloei te brengen vanuit ieders uniciteit.

Caroline richt zich op loopbaan- en van-werk-naar-werk begeleiding, coaching, training en supervisie voor mensen in hun werksituatie. Werkend vanuit verschillende modellen, theorieën en inspiratiebronnen( NLP, RET, intervisie- en supervisiemethodiek),  maakt ze steeds meer gebruik van het model van de Transactionele Analyse.

Haar werkgebied is al even veelzijdig. Ze werkt in verschillende sectoren en lagen. Van individuele medewerkers tot directie en management in o.m. de creatieve sector, de medische sector, onderwijs & wetenschap en de bouw.

Caroline’s liefde voor het vak resulteerde in 2011 in het boek ‘Ontslag, maak er werk van’, dat ze samen met Ciska Pittie geschreven heeft.


boekomslag100px

Caroline is toetsende mentor en gecertificeerd bij CMI, lid LVSC, lid NOLOC.

Opdrachtgevers zijn o.a.:

– Carrièrecentrum voor Zorg

– Meander Medisch centrum

– GOC/C3

– Radboud UMC

– Leo Kanner Onderwijsgroep

Buiten haar werk besteedt Caroline graag tijd aan haar gezin (man en twee zoons) en haar passie voor muziek maken, lezen, cultuur en wandelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

.