Naar een geslaagde doorstart op de arbeidsmarkt

Je bent ontslagen. Het overkomt velen en is bijna niet meer weg te denken uit een gemiddeld (werk)leven. Toch is er grote schrik, ook al zag je het misschien aankomen. Het maakt je onzeker, allerlei gevoelens wisselen elkaar af. Misschien heb je stiekem al eens eerder aan een andere baan gedacht en nu moet je wel. Hoe dan ook, je wilt graag weer aan het werk. Met van-werk-naar-werk begeleiding zet je een belangrijke eerste stap.

In onze gesprekken (her)ontdek je je kracht, zet je je mogelijkheden en talenten op een rij en onderzoek je je kansen op nieuw werk. Want dat is het doel: een geslaagde doorstart op de arbeidsmarkt, precies afgestemd op jouw ervaring, kwaliteiten en wensen.

We starten met reflectie op je situatie, je loopbaan en je toekomstplan. Al snel kom je in beweging door je actief te oriƫnteren op nieuwe werkmogelijkheden. Dat doen we aan de hand van concrete opdrachten en vragen. Op basis van je eigen loopbaanplan maak of update je vervolgens je cv en je LinkedIn-profiel. Ook trainen we samen je sollicitatie- en netwerkvaardigheden.

Als co-auteur van ‘Ontslag, maak er werk van’ put Caroline uit een extra rijk arsenaal aan know-how. Waar mogelijk zet zij haar eigen netwerk in om je jobsearch te bevorderen.

Duur van het traject: 8-15 gesprekken van 1,5 uur, afhankelijk van je vraag en situatie.

.